Fentanyl Poeder – Koop online bij

Wat is Fentanyl Poeder?

Actiq Fentanylcitraat

Fentanyl is een veelgebruikt geneesmiddel dat bestaat in verschillende vormen en op verschillende manieren kan toegediend worden. Hetzij oraal, injectie, beademing en pleisters. Het toedienen via injectie en pleisters geven onmiddellijk verlichting omdat het geneesmiddel rechtstreeks in de bloedbaan terecht komt, en waar een langzamere afgifte vereist is, kan het geneesmiddel in poedervorm worden gebruikt. Het Fentanyl Poeder is beschikbaar in verschillende doseringssterkten die steeds op voorschrift van een arts dienen genomen te worden.

Fentanyl wordt beschouwd als een zeer krachtig geneesmiddel, waarbij de effecten sterk aanleunen of zelfs erger kunnen zijn dan die van heroïne, en oneigenlijk gebruik kan leiden tot ernstige aandoeningen ten gevolge van de nevenwerkingen. Er zijn een aantal sterfgevallen opgetekend die te wijten waren aan misbruik van het geneesmiddel. Het geneesmiddel werkt verslavend en langdurig gebruik ervan kan leiden tot een afhankelijkheid van het geneesmiddel. Toediening van het geneesmiddel gaat gepaard met ontwenningsverschijnselen die het moeilijk maken voor de patient om na langdurig gebruik het geneesmiddel weer op te geven.

Omdat het ook recreationeel gebruikt wordt, kan het ook onder verschillende populaire namen te vinden. De wetenschappelijke naam die aan Fentanyl wordt gegeven,  is “N-(1-(2-Phenylethyl)-4-piperidinyl)-N-phenylpropanamide” terwijl de moleculaire formule van het geneesmiddel C22H28N2O is. De molaire massa van de molecule is berekend op 336.471 g/mol. Het werd voor het eerst ontdekt in 1960 terwijl het geneesmiddel werd goedgekeurd voor medisch gebruik in 1968 in de Verenigde Staten.

Waar kan je Fentanyl Poeder kopen?

Het geneesmiddel kan je goedkoop kopen in onze online winkel. Alle geneesmiddelen in onze winkel zijn van hoge kwaliteit, en we zijn in de mogelijkheid om te verzenden over de hele wereld.

Gebruik van Fentanyl Poeder

Het is een veelgebruikt pijnstillend geneesmiddel met onmiddellijke en langdurige werking.

Hoe werkt het geneesmiddel?

Het geneesmiddel werkt in op het centrale zenuwstelsel van het lichaam waarbij het de activiteit van de opiate receptoren opwekt. De receptoren die op het geneesmiddel reageren, zorgen voor pijnverlichting bij de patiënten.

Effecten van Fentanyl Poeder op korte en lange termijn

De effecten van het geneesmiddel omvatten zowel korte als lange termijneffecten die de patiënt zowel fysiek als cognitief kunnen beïnvloeden. De fysieke effecten van het geneesmiddel omvatten verlies van de fijne motoriek na inname van het geneesmiddel. Er kunnen ook hallucinaties optreden.

De effecten op lange termijn omvatten het opbouwen van afhankelijkheid of verslaving aan het geneesmiddel, die op lange termijn verergert. Onthoudingsverschijnselen kunnen optreden wanneer de dosis wordt afgebouwd.

Dosering van Fentanyl Poeder

De dosering moet steeds via voorschrift gebeuren. Je kan ook de gids raadplegen om misbruik van gezondheidszorg te voorkomen.

Bij overdosis van Fentanyl Poeder

Een overdosis van het geneesmiddel kan leiden tot ernstige neveneffecten die in sommige gevallen zelfs fataal kan zijn.

Verschillende merknamen voor hetzelfde geneesmiddel of actieve bestanddelen

Er zijn een aantal merknamen die voor Fentanyl worden gebruikt, maar enkele van de meest voorkomende naast Abstral zijn Actiq, Duragesic en Fentora. Het kan ook onder verschillende lokale namen op de markt worden aangetroffen.

Juridische status van Fentanyl Poeder

Fentanyl is een pijnstillend geneesmiddel dat op grote schaal wordt gebruikt door mensen voor medische doeleinden, maar in de afgelopen jaren is misbruik ervan toegenomen doordat het gebruikt wordt voor recreatieve doeleinden. Het misbruik en het niet-toegestane gebruik van Fentanyl hebben geresulteerd in fatale gevolgen voor gebruikders waardoor het als ‘Schedule’ stof in de meeste delen van de wereld is geregistreerd. De verkoop, distributie en het gebruik zijn gereguleerd door de overheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

X